pátek 21. listopadu 2008

Krajské vlády s KSČM

Původně jsem si řekl, že na toto téma příspěvek psát nebudu. Ale přehodnotil jsem to.
Jímá mě hrůza z toho, že komunisti se opět derou k moci. Byť zatím v "druhé lize". Uvědomuju si sice, že není komunista jako komunista, ale KSČM jako strana je zavrženíhodná.
Strana, jejíž představitelé vystupují navenek velmi slušně, se názorově od bývalé KSČ neliší. Ti samí představitelé používají směrem dovnitř slovník z dob "normalizace". Akcí komunistů se účastní V.I.P. totalitního režimu...
Co mi vadí nejvíc:
1. KSČM obhajuje procesy z 50.let
Komunisti vystupují proti odsouzení těch, kteří mučili nebo odsuzovali na smrt, např. Grebeníčka staršího nebo Polednové-Brožové. Přitom ty, co jim odpovídali také násílím, odsuzují. Na srazech komunistů pak mluví dokonce o tom, že odsouzení v politických procesech zas tak nevinní nebyli. Děs a hrůza.
2. KSČM je proti restitucím
Byli to komunisti, kdo ukradl majetek zemědělcům, průmyslníkům, živnostníkům a vlastně všem co nějaký měli. A teď neuznávají, že to bylo špatné. Opět děs a hrůza.
3. KSČM je proti odškodění novodobých otroků
Současní komunisti nechtějí aby stát odškodnil oběti sovětské invaze 1968 a lidi zavlečené do gulagů. Proboha proč? Jak vidno, KSČM pořád praktikuje třídní boj a to formou nespravedlnosti. Jen blázen by mohl věřit, že kdyby měli možnost, tak by nepoužili i násilnější metody.
4. KSČM se paktuje s komunisty z Koree
Čeští komunisti hájí režim Severní Koree. Jižní Koreu přitom odsuzují jako nenávistný režim. Děs a hrůza zase. Navrhuji je do toho ráje na zemi vystěhovat.
5. KSČM propaguje ideologii o revoluci
Komunistické hnutí přehlíží vinu za několik stovek mrtvých v Československu a několik desítek milionů ve světě. Tvrdí, že jejich cílem je mírumilovná společnost, kde všichni budou mít všechno co potřebují zadarmo. Tím však momentálně v lidech budují program závisti a nesnášenlivosti k těm úspěšnějším. Momentálně používají možnosti demokratické společnosti k její likvidaci. A výsledkem má být společenské zřízení, které je utopií. Copak to neví? Copak to není jasný signál o tom, že ten ideální řád chtějí vybudovat násilím a vražděním?
Ostatně jako to dělali vždy, když byli někde u moci...

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Úvaha pěkná, ale myslím si že až zas takovou pravdu nemáte. Je dosti zkreslená. Jsem proti jakémukoli vraždění ať u nás či ve světě (Irák, Irán, Libye, NATO), A že megazloději typu Drobila, Vondry, Kalouska by měli jít do tepláků. Proto volím KSČM.
Dnes je daleko horší doba než byla. Dříve, když jsi se někomu "znelíbil" skončil jsi max. v "kotelně". Dnes když se znelíbiš "pánoví" odrovná tě ekonomicky. Prácák a potom sociálka. Také spolehlivě fungují mezi "podnikateli" tamtamy o "rebelech".
Hrozná dnešní doba. Kdo má 50 a více je také odrovnán. A může umět i 100 jazyků. Je málo "flexibilní" pro práci v "mladém kolektivu".

Anonymní řekl(a)...

Volíte stranu která kromě fašismu reprezentuje nejhorší světovou ideologii. Nejvíce ve světě vraždili komunisti - gulagy SSSR, kulturní skoky v Číně, 3 mil. mrtvých v Kambodži, světlá stezka v Peru, ...
Copak nevíte co se dělo v padesátých letech, kdo to byla Horáková, jak probíhala násilná kolektivizace, popravy těch kdo měli jiný názor, ...
Kdo zabíjel 1956 v Budapešti, jak se žije v Severní Korei, jaké mají sociální zabezpečení v lidové Číně, ...
Svým postojem toto všechno ignorujete. Proč? Copak kotelna bylo něco lepšího než pracák a sociálka? Je to totéž, jen Vaše děti nikdo neperzekuje.
Váš pohled na svět je omezený a sobecký. Neznalost faktů Vás neomlouvá, zjistěte si je. Strany jako KSČM zneužívají strachu jaký máte vy. Ale oni Vám nic lepšího nedají. Dostanete dotované mlíko, zadek si budete muset zase utírat novinami a na znovuobnovených hranicích Vás k tomu ještě zastřelí.
Já budu voliot menší zlo. Sice ještě nevím koho, ale radši potencionální zloděje než spoluvrahy.
O skutečných cílech komunismu už psal v roce 1850 Karel Havlíček Borovský. Už on byl antikomunista.
KSČM nebrat, nechci. Stačilo.